Termenii si conditii

Termeni si conditii

*Datorita luminii la care sunt expuse produsele în timpul fotografierii, din cauza blitz-ului camerei de fotografiat, a luminii din jur sau a culorilor materialelor din jur, produsele pot capata nuante diferite. De asemenea, nuantele pot diferi de la un calculator la altul.

  1.    DEFINITII. SCOP

1.1. In prezentul document ce contine termenii si conditiile pentru vanzarea online a serviciilor si produselor din magazinul online www.sleepy.com.ro , urmatorii termeni vor avea intelesurile de mai jos, exceptand situatia in care este prevazut in mod expres altceva:

  1. „Client/Clienti” inseamna vizitatorul Magazinului Online care isi face un Cont si efectueaza o Comanda Online pentru achizitionarea Bunurilor disponibile spre vanzare.
  2. „Comanda Online” inseamna o comanda plasata de Client pe Magazinul Online prin care Clientul isi exprima angajamentul de a achizitiona unul sau mai multe Bunuri.

iii. „Cont” inseamna sectiunea din Magazinul Online accesibila Clientului prin utilizarea, cu rol de identificare, a unei adrese de e-mail si a unei parole, care permite Clientului transmiterea Comenzii Online si care contine informatii despre Client si istoricul Clientului in Magazinul Online (Comenzi Online, facturi fiscale, garantii Bunuri etc.).

  1. „Contract” inseamna intelegerea consensuala la distanta intervenita intre Vanzator si Client cu privire la vanzarea, respectiv achizitionarea, unuia sau mai multor Bunuri de pe Magazinul Online, prin lansarea unei Comenzi Online de catre Client si acceptarea ei de catre Vanzator, cu respectarea prevederilor legale si a termenilor si conditiilor pentru vanzarea online a serviciilor si produselor www.somnpufos.ro . Contractul se incheie in limba romana.
  2. „eCommerce” inseamna o solutie software integrata, in scopul de a gestiona catalogul on-line si procesul Comenzilor Online ale Bunurilor, emise de catre Clienti.

vii. „Newsletter” inseamna mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica sau alta forma de comunicare la distanta (e-mail, SMS) cu privire la Bunurile si/sau a promotiile desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

viii.    „Bunuri” inseamna orice bunuri (produse) sau servicii care sunt oferite Clientului in vederea achizitionarii, contra cost, prin intermediul Magazinului Online www.somnpufos.ro.

  1. „Magazin Online” inseamna aplicatia web detinuta de Sleepy avand domeniul www.sleepy.com.ro si subdomeniile acestuia), utilizand logo-ul www.sleepy.com.ro, si prin intermediul careia www.sleepy.com.ro isi prezinta Produsele si Serviciile scoase la vanzare, iar Clientii isi pot alege Produsele si Serviciile pe care doresc sa le achizitioneze, respectiv sa le plateasca direct prin efectuarea platilor online sau ramburs, in functie de metoda aleasa . De asemnea, Magazinul Online este folosit pentru procesarea si administrarea Comenzilor Online in vederea livrarii Produsele si Serviciile si inregistrarea platilor aferente vanzarii acestora.
  2. “Perioada de returnare” inseamna perioada de 14 (paisprezece) zile calendaristice, asa cum este stipulat in regulile in vigoare ale comertului online / eCommerce (sau orice alta perioada care poate deveni obligatorie in conformitate cu legislatia din Romania), inauntrul careia Clientul are dreptul sa returneze Bunurile Vanzatorului.
  3. „Specificatii” inseamna detalii privind caracteristicile Bunurilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

xii. ”Taxa de timbru verde” inseamna suma platita de Vanzator unei societati autorizate cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare;

xiii.    „Tranzactie” inseamna operatiunea de plata de catre Client, respectiv incasare de catre Vanzator, a unei sume de bani ca urmare a vanzarii, respectiv achizitionarii, a unuia sau mai multor Bunuri.

1.2. Prezentul document stabileste termenii si conditiile aplicabile raporturilor ce se nasc intre www.sleepy.com.ro si fiecare Client care utilizeaza Magazinul Online in vederea, cu ocazia sau ulterior efectuarii unei Comenzi Online.

1.3. Utilizarea Magazinului Online implica acceptarea acestor termeni si conditii , fiind pe deplin recomandata lecturarea cu atentie a acestora de catre potentialii Clienti. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand aceste prevederi iar forma actualizata a acestor termeni si conditii va putea fi accesata de catre Clienti pe Magazinul Online.

1.4. Termenii si conditiile aplicabile vanzarii online a serviciilor si produselor www.sleepy.com.ro sunt disponibile Clientului pentru stocare si reproducere si se completeaza cu Conditiile Generale Comerciale disponibile pe website-ul Vanzatorului in masura in care acestea din urma nu contravin acestor termeni si conditii privind vanzarea online a Bunurilor www.sleepy.com.ro . in caz de discrepante cu privire la Comenzi Online, prezentele prevederi vor prevala asupra celor din Conditiile Generale Comerciale.

www.sleepy.com.ro este un magazin online, proprietate a firmei:

SC Ramtex Production SRL

Punct de lucru: Comuna Bujoreni, nr. 137, jud. Vâlcea, Cod unic de înregistrare: 37430511
Nr. Reg. Comerțului: J38/377/2017
IBAN: RO58 RNCB 0263 1582 8795 0001
Banca: BCR Râmnicu Vâlcea
Telefon: 0771 500 698
Email: [email protected]