ramtex-production-srl

De la profesionisti catre profesionistii HORECA: perne, pilote, protectii saltea si servicii de matlasare DIRECT de la producator. Calitate PREMIUM la preturi fara intrermediari. Responsabilitate maxima fata de parteneri, angajati si mediul inconjurator.

Înțelegem importanța unui somn de calitate pe durata nopții. Dacă temperatura, confortul sau chiar alergiile cauzează perturbări ale somnului, atunci produsele noastre te pot ajuta la rezolvarea acestor probleme.

Toate produsele noastre sunt disponibile într-o multitudine de dimensiuni. Sunt matlasate ultrasonic pe toată suprafața și învelite într-un material special care nu permite ieșirea continutului. Umplutura este spălata si tratată anti-acarieni la temperatură înaltă și nu prezintă miros. Suntem de parere că odată ce experimentezi calitatea produselor noastre, de clasă superioară, nu vei mai dori să faci alte alegeri!

SC Ramtex Production SRL are ca valori de baza calitatea produselor, cresterea gradului de satisfactie a clientilor, responsabilitatea fata de parteneri, angajati si mediul inconjurator.

Denumirea companiei: SC Ramtex Production SRL
Punct de lucru: Comuna Bujoreni, nr. 137, jud. Vâlcea
Cod unic de înregistrare: 37430511
Nr. Reg. Comerțului: J38/377/2017
IBAN: RO58 RNCB 0263 1582 8795 0001
Banca: BCR Râmnicu Vâlcea
Telefon: 0771 500 698
Email: [email protected]